نژاد سگ چیست؟

انسان ها از دوران ماقبل تاریخ به پرورش سگ ها مشغول بوده اند. اولین پرورش دهندگان، از گرگ ها برای ایجاد سگ های خانگی استفاده می کردند. انسان ها از ابتدا به طور هدفمند سگ ها را برای انجام کارهای مختلف مانند: نگهبانی ، گله داری و شکار پرورش میدادند. سال های زیادی هست که انسان‌ها سگ‌ها را به گونه‌ای پرورش می‌دهند که ویژگی‌های جسمی و ذهنی مناسب‌تر برای کارها پیدا کنند.

نژادهای Greyhound که برای تعقیب طعمه‌های شکاری پرورش داده می‌شوند و انواع نژاد های ماستیف‌های بزرگ که به‌عنوان سگ‌های نگهبان و جنگجو استفاده می‌شوند، دو نمونه باستانی از سگ‌هایی هستند که برای مشاغل خاص پرورش یافته‌اند.

همانطور که انسان ها پیچیده تر شدند، سگ های آنها نیز پیچیده تر شدند. در نهایت، نژادهای خاصی از سگ‌ها پدید آمدند که به‌صورت سفارشی و متناسب با نیازها و شرایط محلی پرورش‌دهندگان پرورش داده شدند. بیش از ۳۴۰ نژاد سگ در سراسر جهان شناخته شده است. برای کلوپ کنل آمریکا ۲۰۰ نژاد را تایید میکند .

معرفی انواع نژاد سگ

نژادهای سگ از سراسر جهان را کشف کنید و برای پیدا کردن حیوان خانگی ایده آل خود کمک بگیرید. با وجود صدها نژاد سگ ، پیدا کردن نژاد مناسب برای شما می تواند کمی سخت باشد. ما لیستی از نژادهای سگ را گردآوری کرده ایم تا به شما در شناختن نژادهای مختلف کمک کرده و تصمیم بگیرید که کدام نوع سگ می تواند حیوان خانگی مناسب شما باشد. برای هر نژاد می توانید اطلاعات بیشتری در مورد تاریخچه و شخصیت آنها پیدا کنید و نیازهای سلامتی، ورزش و تغذیه آنها را بشناسید.

مقاله مرتبط  قطره چشمی سگ

اشنایی با نژادهای سگ و تکامل آنها:

نژادهای سگ نشان دهنده گونه های خاصی از سگ ها هستند که انسان ها به طور انتخابی در طول زمان آنها را پرورش داده اند. این نوع سگ ها در درجه اول برای کارهای مختلف از جمله شکار، گله داری و نگهبانی پرورش داده می شدند. انسان ها سگ ها را بر اساس ویژگی های فیزیکی و رفتاری که دارند وظایفی برای آنها مطابقت دادند، انواع مختلفی از نژادهای سگ تکامل یافتند. وقتی در مورد انواع مختلف نژاد سگ صحبت می کنیم، به این گونه های مختلف اشاره می کنیم.

اهمیت نژاد سگ برای صاحبان آنها:

نژادهای مختلف سگ برای انجام وظایف خاصی تکامل یافته اند که بر رفتار آنها تأثیر می گذارد. شناختن این رفتارها هنگام خرید سگ بسیار مهم است. رفتار این نژاد به طور قابل توجهی بر سبک زندگی شما تأثیر می گذارد. نژادهای مختلف به طور منحصر به فردی به تغییرات محیط یا قلمرو واکنش نشان می دهند ، علاوه بر این، طول عمر نژادهای مختلف سگ می تواند متفاوت باشد

ویژگی های ضروری در نژادهای مختلف سگ:

در اینجا برخی از ویژگی های نژاد سگ ها وجود دارد که باید در نظر بگیرید ذکر کردیم :

اندازه: اندازه نژادهای مختلف سگ متفاوت است و انتخاب اندازه مناسب برای سازگاری با فضای زندگی شما حیاتی است.
سازگاری: برخی از انواع سگ ها با محیط های مختلف زندگی سازگاری بیشتری دارند و برای افرادی که ممکن است به طور مکرر حرکت کنند ایده آل هستند.
آلرژی: برخی از نژادهای سگ ضد حساسیت هستند که برای صاحبان یا اعضای خانواده مبتلا به آلرژی مفید است.
دوستی: نژادهایی مانند لابرادورها به خاطر طبیعت دوستانه خود شناخته می شوند و آنها را به حیوانات خانگی عالی تبدیل می کند.
رفتار با غریبه ها: برخی از نژادها غریزه نگهبانی قوی دارند و ممکن است آنقدرها از غریبه ها استقبال نکنند.
سایر ویژگی‌هایی که باید در نظر بگیرید عبارتند از دوستی با بچه‌ها، ریزش مو، سطح فعالیت/انرژی، طول عمر، مشکل در تمرین، سابقه رفتاری و سلامت عمومی.

مقاله مرتبط  مسمومیت سگ

مروری بر دسته بندی نژادهای سگ:

انواع مختلفی از سگ‌ها که دنیا می‌شناسند را می‌توان به ۷ گروه عمده، بر اساس اندازه و یا دلایلی که برای آنها پرورش داده شده، طبقه‌بندی کرد. در اینجا لیستی از دسته های نژاد سگ آورده شده است:

گروه کاری: نوع سگ هایی که برای کارهایی مانند گاری کشی، سورتمه کشی یا سگ نگهبانی پرورش یافته اند.
گروه گله: سگ هایی که برای گله داری پرورش داده می شوند.
گروه سگ شکاری: سگ هایی که برای شکار پرورش داده می شوند.
گروه ورزشی: سگ هایی که برای کمک به شکارچیان پرورش داده می شوند.
گروه غیرورزشی: این گروه شامل نژادهای سگ است که برای هدف خاصی پرورش نیافته اند و از این رو با هیچ گروه دیگری مناسب نیستند.
گروه بازی: این گروه شامل نژادهای سگ است که به خصوص از نظر اندازه کوچکتر هستند.
گروه تریر: سگ هایی که برای از بین بردن یا کشتن آفات پرورش یافته اند.

انتخاب نژاد سگ مناسب:

هنگام انتخاب نژاد سگ، بابد سبک و وضعیت زندگی خود را در نظر بگیرید. باید در ابتدا در مورد رفتار، نیازها و ویژگی های نژادهای مختلف، از دامپزشکان یا صاحبان سگ مشاوره بخواهید. انتخاب نژادی که با زندگی شما همسو باشد.

۵/۵ - (۱ امتیاز)